Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (3.20 secunde)
REALITATEA.NET informeaza: ... Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie.
B365.realitatea.net informeaza : ... Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni seara intr-o emisiune la Realitatea TV ca USL va stabili, in maxim doua saptamani, candidatii pentru primariile de sector.
REALITATEA.NET informeaza: ... Melescanu a fost cam oportunist, il cam atrag functiile Ion Iliescu a comentat, intr-un interviu Realitatea TV, decizia lui Teodor Melescanu de a accepta sefia SIE, spunand ca fostul liberal "a dezamagit" si ca reactia dura a lui Crin Antonescu in acest caz a fost indreptatita.
REALITATEA.NET:
• Odata cu MRU au picat si site-urile realitatea.net, evz.ro, hotnews.ro si romanialibera.ro. ... • Imagini socante in direct la Realitatea TV:
Potrivit unui sondaj CURS realizat la comanda GeoPol pentru Realitatea TV, candidatul PDL la Primaria Bucurestiului, Silviu Prigoana, ar primi doar 17% dintre sufragii, fiind urmat de reprezentantul PP-DD, Horia Mocanu (6%) si Gigi Becali, cu 4%.
REALITATEA.NET: ... USL ar obtine de 3 ori mai multe voturi decat PDL la parlamentare, in Craiova USL ar castiga detasat alegerile parlamentare in municipiul Craiova, arata un sondaj realizat de CURS, la comanda GeoPol, la REALITATEA TV.
Realitatea.net informeaza: ... Intrebat, la Realitatea TV, daca vor exista si ministri UDMR, Ponta a raspuns: "Eu intind o mana din postura celui care a castigat in mod zdrobitor catre toate fortele politice si catre toti cetatenii Romaniei.
REALITATEA.NET SONDAJ: Crin Antonescu, fara rival in cursa pentru prezidentiale Crin Antonescu ar castiga detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, arata datele unui sondaj realizat de Avangarde in perioada 11-18 februarie, la comanda Realitatea TV.
REALITATEA.NET BLAGA si IOHANNIS ii raspund lui Basescu: ... @realitatea on Twitter"Scaderea contributiilor de asigurari sociale la angajator este o masura care poate echilibra economia romaneasca.
Intr-un top 10 al acestor site-uri, stirileprotv.ro este urmat de realitatea.net, ziare.com, 9am.ro, hotnews.ro, evz.ro, gandul.info, cotidianul.ro, antena3.ro si adevarul.ro.
"In calitate de televizor, cea mai de incredere sursa de informare a romanilor, vreau sa candidez la functia de presedinte al Romaniei", mai scrie pe site, iar ca programe electorale sunt doua link-uri ce trimit la paginile de web www.realitatea.net si www.antena3.ro.
Prezidentul a evoluat miercuri seara, la ora de maxima audienta, la Realitatea Tv. ... A 1, asa si asa, doar A 3 ce se situeaza net impotriva puterii portocalii.
Realitatea.net informeaza:
Realitatea.net informeaza :Din ce tari sunt transmise e-mailurile purtatoare de programe periculoase Ponderea mesajelor spam in totalul e-mailurilor trimise se mentine in Romania la 85-90%, majoritatea fiind mesaje in limba engleza transmise din SUA si Rusia, dar in ultima perioada a crescut extrem de mult numarul e-mailurilor purtatoare de programe periculoase, avertizeaza specialistii Bitdefender.
REALITATEA: ... REALITATEA.NET
REALITATEA.NET
voxpublica.realitatea.net: ... L-am vazut ieri la Realitatea pe domnul Soviani, cel care castiga sute de mii de euro din contracte cu ASF, spunand ca el oricum nu cumpara carne in plus daca se ieftineste carnea.
REALITATEA: ... realitatea.net)
B365.realitatea.net informeaza: ... Doua echipe de scafandri au intervenit la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Vasile Daniel, pentru Realitatea TV.
google-analytics.com